அப்பளமாவை ஒரு கை (வாய்?) பார்த்துவிட்டு
தப்பாத தாளத்துடன் பலர் திடீர் வித்வான்கள் :drum:
மிருதங்கம் இல்லாமலேயே ஜதிக்கோர்வைகளை
அருமையாக வாசிப்பதைக் கேட்டு இருக்கிறீர்களா???
ஆஹா.......
அடையில் ஆரம்பித்து....பொங்கலுக்கு போய்.....வடாத்திற்கு வந்திருக்கிறது.........!!!
இது என்ன மாயம்.....?
இது எதுவரை போகும்....? [Film...ooram poo...]
TVK
Hey guys if you are all getting together, I hope I see you all too when I visit Madras.. it will be fun..![]()
The Apt word is Dragging together... Very poor response... People are not verymuch interested... Anyway being the First meet it will be like that only..!!
TVK
அன்புள்ள ராஜி ராம் அவர்களே !எங்கள் வீட்டில் வடகம் காய வைக்கும்போது குறையாமல் இருக்க
கிளறிய மாவே தருவார்கள் (வடம் மாஉ ).ஆனாலும் அரை குறையாய் காயிந்த
வடாமே நமது விருப்பம் .அது போல அரிசி அப்பள மாவு மிக பிரியம்
குருவாயுரப்பன்
ஆஹா, வாடாத்து மாவு, பாதி உலர்ந்த வடாம், அரைவேக்காட்டு தேன்குழல் இவையெல்லாம்
கொடுக்கும் சுவையே தனி .இந்நாட்களில் அப்பள கச்சேரி இல்லையே அப்பள மாவு ருசியே மறந்து விட்டது.
ப்ரஹ்மண்யன்,
பெங்களூரு.
The right name is Raagi - Gobi dosai!!!![]()
dear friends !
the tiffin variety reminds me to tell about the sevai .elummichai pazha sevai ,thenga sevai ,vella sevai ,paruppu sevai ,thenga pal sevai etc. nowadays even though they like it,they are not ready to under go the hurdle in the process involved .grind the rice to very fine nature, steaming and squeezing etc.they are going for ready made rice noodle which is not giving the original taste.
more killi,pantli maavu ,vazhai poo cola ,avul uppuma ,sweey avul ,puli avul,idly usily etc.
guruvayurappan
dear friends !
the tiffin variety reminds me to tell about the sevai .elummichai pazha sevai ,thenga sevai ,vella sevai ,paruppu sevai ,thenga pal sevai etc. nowadays even though they like it,they are not ready to under go the hurdle in the process involved .grind the rice to very fine nature, steaming and squeezing etc.they are going for ready made rice noodle which is not giving the original taste.
more killi,pantli maavu ,vazhai poo cola ,avul uppuma ,sweey avul ,puli avul,idly usily etc.
guruvayurappan
I envy the connoisseurs in the forum who have married talented and patient wives!!!
I also remember the true to life quote...
A man will rather have his wife serve him delicious food than speak fluent Greek and Latin!![]()